6000 mAh Bataryalı Samsung Galaxy M31 Prime Geliyor!

6000 mAh Bataryalı Samsung Galaxy M31 Prime Geliyor!

Samsung Galaxy M31 Prime, Exynos 9611 ve 6.000 mAh pil ile yakında geliyor. Şimdi gelin ortaya çıkan detaylarına daha da yakından bakalım.

Görünüşe göre Samsung, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirmesi gereken yeni çipler konusunda ciddileşiyor. Zaten çok sinir bozucu olan Exynos 9611’in üretici tarafından tüm yeni cihazlarla birleştirildiği gerçeği başka nasıl açıklanabilir?

Amazon’un Hindistan bölümünün web sitesinde, Galaxy M31’in Galaxy M31 Prime adlı yeni sürümünün tasarımını ve özelliklerini sunan bir tanıtım sayfası yayınlandı.

Orta Segment Samsung Galaxy M31 Prime Özellikleri

Daha önce anladığınız gibi, yeni Galaxy M31 Prime, 6GB RAM ile eşleştirilmiş Exynos 9611 tarafından desteklenecek. Üretici iki depolama seçeneği hazırladı; 64 GB ve 128 GB.

Akıllı telefon, 15 W’a kadar kapasiteye sahip USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilen 6000 mAh pil ile çalışacak. Üretici, 3,5 mm kulaklık jakı bırakmayı unutmadı.

Kamera seti M31’lerden pek farklı olmayacak. Sadece ultrawide daha kötü olacak. 12 megapiksel yerine sadece 8 megapikselimiz var. Galaxy M31 Prime için bir diğer küçük fark ise arka kapağa taşınan parmak izi tarayıcısının konumu olacak.

6000 mAh Bataryalı Samsung Galaxy M31 Prime Geliyor!

Galaxy M31’in yeni versiyonunun zaten geliştirilmiş M31’lerden neredeyse ayırt edilemez olduğu düşünüldüğünde, çoğu üreticinin kendisini nasıl konumlandıracağını hiç anlamıyor. Samsung onu daha ucuz mu yoksa daha mı pahalı hale getirecek? fiyat etiketi de hala bilinmiyor. Açık olan bir şey var, şirket birçok ürünü piyasaya sürmeye hazır ve asıl önemli olan eski cipslerden mümkün olan en kısa sürede kurtulmak.

Temmuz ayının sonlarında Samsung’un benzer özelliklere ve tasarıma sahip Galaxy M31s akıllı telefonunu resmi olarak piyasaya sürdüğünü ve burada özelliklerinin bir hatırlatıcısı olduğunu belirtmekte fayda var:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.